top of page
pexels-ella-olsson-1640777.jpg

Hyvä, maukas ruoka edistää muutosta tehokkaasti

Kaikkien kannattaa kokeilla.

Olitpa ympäristötietoinen kuluttaja, vasta tutustumassa ruoan ympäristövaikutuksiin tai haluat syödä terveellisemmin painonhallinnan tai paremman jaksamisen saavuttamiseksi – planetaarista ruokavaliota voit sinäkin pitää ohjenuoranasi. 

Muutos ei välttämättä tapahdu hetkessä, mutta tiesitkö, että jo 21 päivän aikana voi oppia pois totutuista tavoista?

 

Vilkaise, miten suomalainen ViaEsca tuo planetaarisen ruokavalion lautasille.

Suklaa-vadelmatuorepuuro.jpg

Suklaa-vadelmatuorepuuro aamiaiseksi

Muut päivän ateria:

 • Kasvis-kvinoa-wok lounaaksi

 • Banaani-pähkinävoileipä välipalaksi

 • Linssi-kukkakaalicurry päivälliseksi

 • Kasviksia, suolakeksejä ja tsatsikia iltapalaksi

Linssi-kukkakaalicurry lounaaksi

Muut päivän ateria:

 • Jogurtti-banaaniannos aamuun

 • Mansikka-cashew-smoothie välipalaksi

 • Kasvistäytteiset paprikat päivälliseksi

 • Hummusta ja kasviksia iltapalaksi

Linssi-kukkakaalicurry.jpg
Kantarelli-pähkinäpasta.jpg

Kantarelli-pähkinäpasta päivälliseksi

Muut päivän ateria:

 • Mustikka-kaurapuuroa
  ja raejuustoa aamuun

 • Moussakaa lounaaksi

 • Mansikka-cashew-smoothie välipalaksi

 • Kaurajogurtti iltapalaksi

Planetaarinen ruokavalio on hieno juttu! Kuinka se viedään lautaselle käytännön arjessa?

 

Hyvä ruoka on avainasemassa muutoksen saavuttamisessa. Niin uskovat sekä planetaarisen ruokavalion suositukset kehittäneet asiantuntijat että ViaEsca-ravintovalmennusyrityksen ihmiset. ViaEscan Planetaarisessa ruokavaliossa suositukset on soviteltu suomalaisiin koteihin sopiviksi, maistuviksi aterioiksi.

Viisi vuotta ihmisiä kodeissa ja yrityksissä elintapamuutoksiin auttaneella ViaEscalla on toimivan ravinto-ohjauksen resepti: autetaan ihmisiä oppimaan pois entisistä tavoistaan tuomalla tilalle uusia, helppoja ja maistuvia tapoja. Uuden kokeileminen tehdään helpoksi tarjoamalla valmiiksi suunniteltu kokonaisuus kätevässä paketissa, puhelinsovelluksena.

 

Kun valmiiseen suunnitelmaan nojatessa ei tarvitse tuskailla hyvien ja huonojen valintojen pohdiskelun parissa, jää enemmän tilaa itse muutoksen kokemiseen ja tunnusteluun. Motivaatio uusissa tavoissa pysymiseen kasvaa, ja mikä tärkeintä, aikaa ja jaksamista jää uusien asioiden pysyvämpään oppimiseen.

 

Planetaarisen ruokavalion peruskivet: oman kehon kulutuksen mukaan syöminen, suunnitelmallisuus ja tasapainoinen ravitsemus ovat olleet alusta saakka ViaEscan ruokafilosofian ytimessä.

Valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty. Haluamme auttaa ihmisiä löytämään terveellisen, tasapainoisen ruokavalion ohella tavan syödä ympäristötietoisemmin vaivattomasti, ja maukkaasti!

Tästä koodi ravinto-ohjelmaan

ViaEscan Planetaarinen ruokavalio

ViaEscan ravintovalmentaja Anna on tehnyt tarkan työnsä, jonka tuloksena ruokailu voi olla sinulle vaivattomampaa ja pääset kokeilemaan maukkaita planetaarisen ruokavalion mukaisia ruokia. Voit luottaa siihen, että valitsitpa lautasellesi minkä tahansa aterioistamme, ympäristö ja kehosi kiittävät.

 

ViaEsca-applikaatio tarjoaa valmiin ateriasuunnitelman. Kaikki päivän viisi – planetaarista ruokavaliota noudattelevaa – ateriaa, ovat valmiiksi mietitty.

 

🥕 Ravitsemuksellinen tasapaino: ammattilainen on suunnitellut ateriat niin, ettei ruokavaliosi yksipuolistu, eikä siitä puutu tärkeitä ravintoaineita.
 

🥕 Suunnitelmallisuus sisäänrakennettuna: saat ostoslistan aterioiden aineksiin applikaatiosta, halutessasi myös koko perheelle.
 

🥕 Valmistat ruokasi itse: opit uusia tapoja ruoanvalmistukseen ja löydät itseäsi miellyttäviä makuja.
 

🥕 Hävikki vähenee: suunnitelmallisuus ja oikeat annoskoot auttavat ruokamäärän hallinnassa.
 

🥕 Useammalle päivälle maistuvaa ruokaa: vähemmän ruoanlaiton kuluttamaa energiaa.

 

Koska ihmisten henkilökohtainen ravinnontarve vaihtelee, ravintosuunnitelmamme joustavat henkilökohtaisen kulutuksen mukaan. Voit yhdistää sovellukseen myös aktiivisuusrannekkeesi.

 

ViaEscalla tiedetään, kuinka hyvinvoinnista tehdään maistuvaa, siksi ruokavalioissamme on reseptejä kokeiltavaksi runsaasti!

 

ViaEscan planetaarinen ruokavalio pyrkii mukailemaan planetaarisen ruokavalion periaatteita ja muuttuu tarvittaessa uuden tutkimustiedon tullessa. Ruokavalio noudattaa virallisia ravitsemussuosituksia.

Haukkaa itsesi kestävän ruokailun makuun helposti ja maukkaasti!

 

Nyt planetaarisen lokakuun kunniaksi alennuskoodilla PLANETAARINEN (anna tämä koodi verkkokaupan kassalla alennuskoodia kysyttäessä niin hinta muuttuu):

ViaEscan Planetaarinen ruokavalio-ohjelma kolmeksi viikoksi hintaan 21 € (norm. hinta 75€)

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page